Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Benim yaşadıklarımı yasaydin şuanda bunları söylemezdin benim her gece hergun uyanık şekilde nasıl olduğumu nasıl kafama siktigimi 30 musallatla yaşayıp Allah'ın izniyle hayatta kaldığını bilseydin boyle konuşmazdin benim haftanın 3 günü saldırıya uğradığımi bilseydin boyle konusmazdin sunuda ekliyeyim allah diyelim derken her zaman Allah'a siginalim demek istedim ki sen zaten kendini aşmış ve yanlız sana musallat olan nefsinin cevabını bulmaya çalışıyor sun senin o komşun şizofreni hastası şizofreni hastası büyü işlem yapacak yaptircak bir durumda değil para kaptırmak istiyorsan git bir hoca yaz sana bilmem ne ölüm büyüsü yapılmış dicek ama senin nefsin verilen cevaplarla tatmin olmuyor senden ricam bundan önceki yorumumu iyi oku Allah rızası için selametle kal
|
Benim saldırıya uğrayıp uğramadığımı biliyor musun peki sen? açık açık söylemiyorsam bir şeyleri ben de ki hafif değil bende ki de ağır bir şey içimin nasıl yandığını nasıl kahrolduğumu bilemezsin sen kafana sıkıyorsun ben kendimi istemeden aşağıya atasım geliyor tutamıyorum kendimi ne dehşetli haller yaşıyorum senin bildiğin yok insan 1 ay da bu hale gelir mi gelmez geliyorsa altında elbette bir şeyler aranır seni küçümsemedim Allah şifanı versin senin halinden en iyi ben anlarım sadece bir şeyler vesvese evham değil geçiştirilmemeli kaç defa ben uykumdan uyandırıldım kaç defa odamda neler gördüm git oku diğer konularımı ben odamda yatamıyorum Ya yatırmıyorlar kardeşim ben de ağır şeyler yaşadım hala yaşıyorum bunun müsebbibini sorgulamak suç mu
İşaretler komşuyu gösteriyor bir bizede değil bir kaç kişiden de duydum izmaritleri camdan fırlatıyormuş pis peçeteleri başka insanların balkonlarına atıyormuş sen kuşlulanmaz mısın yanan sigara atmış teyzenin evine kadının koltuğunu yakmış zararlı insan işte kuşku duymuyim mi