Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Az biraz düşündüğümde mantıklı cevap vermek gerekirse komşumuz tuhaf harakelerinsizi korkutmuş ve bu korkunun sonucunda sizde evham ve vesve her ondan kötü bir durum gelecekmiş yaşamanıza sebep olmuş akli dengesi pek yerinde olmayan komşularımızın her hangi bir işlem yapması pekte mümkün gözükmüyor şizofreni olan komusunuzdan fiziki olarak korkun büyü vesaire korkmanıza gerek yok hadi hepsini geçtim koruma ayetlerini okusanız dahi Allah'ın izniyle içinizdeki sıkıntı gcecektir ama siz işin altından bir şey çıkmasını bekliyorsunuz ben size desemki komşunuz sizi öldürmek için büyü yapıyor desem gözü kapali inancak duruma gelmişsiniz önce Allah diyin Allah'a tevekkül edelim Allah'ın izniyle
|
Ya varya şu yorumlara ayrı sinirleniyorum ne biliyorsun benim Allah diyip demediğimi?
Heralde bir şey çıkmasını bekliyorum tırnak dolu yemek tabağı size her gün mü geliyor kapınızın önüne her gün mü su dökülüyor sizin yorum yapacaksan eğer hani mantıklı yorum yapayım diyosun ya yaşamadığın olaylar hakkında mantığını kullanma sen kardeşim sana kalsın o mantık bir de sizin gibilerle uğraşıyoruz sen işine bak