Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@beazalim ben gitsinler diye okuyorum bi kere konusmaya baslasam korkuyorum kalici olacaklar diye
Realden 2 3 hocaya gittimde bos iste bitane daha hoca var az uzak da birileri dediki cinlerle evli falan valla dedim cinlerin oyuncagi olabilir cinlerle evlenilecegini dusunmuyorum bu yuzden ve gaybdan haber veriyor bu konudada gitmekten cekiniyorum gayb derken yani gelecekten ve kime ne dediyse oldu yani cok yakinlarima en son care bulamazsam ona sonrada piskologa gitmem lazim cunku patlayan kafa sendromuna benzer seyler 1 fark var o esnada uyku hali yok gayet kendimdeyken bu olaylar oluyor tuhaf aileden bisey olabilirmi olada bilir olmayabilirde gecmistede basima muciza tarzi 1 2 olay geldide bilemiyorum basima ne gelse riyaya kapilmiyorum kalbime riya girmesin diye bu konulari hep tersine yoruyorum kotu bisey gibi gorduklerime pek takilmiyorum sıklaşınca kızıyorum bi caresinide bulamadim hasilasyon diyip piskiyatriye gitcem enson beyindede bisey yok zamaninda bas agrisi vardi tum tahlilleride yaptim norolojik vs sorunumda yok sosyal yasamim sıkntılı şükür dügumler yavas yavas cozuluyorda iste hassas bi donemdeyim hic in cine ayircak zamanin saniyem yok 1 dk bos kalsam kuranimi acarim yani havas isine hic giremem
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etiket olmamis
|
cinlerin konustugu 2. dil genellikle ibranice olur. kendi alemlerindeki dil hiriltili bogazdan sesi kalinlastirip konustuklari dil. serkan kiremit var youtubeden bak onun gibi. bize gelen hiriltili sesler aslinda onlarin dili. ibranice ve suryani dilleri ayni gibidir. ama bizim dunyamizdaki gibi sonradan eklenen harflerle anlam acilmasi gibi degilde harf harf konusurlar. bizim dunyamizdaki ibranice suryani bozuk eklemeler olmus hali. meleklerde suryani dilinin en saf halini ve arapca bilirler. bizimle iletisim icin sadece beyine uygun frekanslar gonderirler oda hangi dili bilirsen bil onun karsiligi olarak yansima yapar. kalpte isli esmalar diller mesela. dilin bi onemi yok iletisim halinde