Alıntı:
Vesaire Nickli Üyeden Alıntı
Ablacım, üzerinde şer olan herkes buna sende bende dahilim. Kötü aksi çekilmez biri olur. Sakinlik, huzur, sükunet mevcut hayat şartlarında zaten kendiliğinden olması mümkün değil. Allah’a yönelecek, dualarla ayetlerle ibadetle ruhu dinginleşecek. Sen dua et onun kendindeki asabiyeti farketmesi için Allaha. Rabbim halinden haberdar eylesin ki. Bunun normal olduğunu düşünen biri haliyle düzelmek için bir arayış yada çaba içine de girmez, senin gönlünü kırdıktan sonra almaması da onun bunu sorun olarak görmediğinden kaynaklanıyor. “Herkes tartışır, sende delirtmeseydin beni. İyi olmuş. vesaire” muhtemel tepkiler alıyorsundur. Ya Allaha yakınsın, ya şeytana halin bunun delilidir. İnsan nefsini bilir abla.İnsan akşama kadar mıknatıs gibi herkesten bir parça şer toplasa akşama bomba olur, otursa yarım saat Allah’a yönelse pamuk gibi kalkar dağılır ne varsa üzerinde. Ama o yarım saati ayırmazsa sen yada kim denk gelirse o şerden nasibini alır.Rabbim yuvanıza huzur, muhabbet ihsan eylesin inşaAllah.
|
Ne güzel anlatmışsın. Allah razı olsun. Evet aynen de böyle bir tepki alıyorum kalbim kırık olduğunda bi tık uzaklaşsam bile hal hareketleriyle o uzakligim görünmüyor. Duamı eksik etmiyorum. İnşallah kabulünü de yaşayacağım biraz zamanı var sanırım. Ya bu deveyi guducem ya bu diyardan gidicem hesabı. Amac deveyi gutmekte ısrar olunca imtihana dönüyor Rabbim imtihan kolaylığı versin inşallah