Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
DELAİL-İ HAYRATI YETMİŞ BİN DEFA OKUMAYA DENK SALAVAT 1 kere oku
Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî salâten ta’dilü cemiy’a salevâti ehli
mehabbetike ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî selâmen ya’dilü selâmehüm.
---------------------
Üstteki salavatı cübbeli Ahmed Hocanın dergisidnen bulduk okuyoruz günde 1 deniyorda mümkün mertebe her namaz peşine okuyorum açılımmı dersen bizde yamukluk olacakki tık yok.yalan yok.Yani açılacak saçılacak mevzu yok başkasında değişik tecelliler olmuş olabilir.
Ama başka salavat var önceden yazdım eski mesajlardan arayan bulur onda açılım desen sevabı bol inanana derim.Haneye yazılıyor merak eden eski mesajları kurcalar.Ha kaynak göster şunu yap bunu yap ters takla at diyenede hadi ordan kardeş diyorum.
|
Bende ilk defa bu kitabı duyunca aldim hatta evde var eşinin hangi salavatla gece aslanla çıkıp gelmesini merak ediyorum.birde başka bir dua kitabında delali hayrat okuma sevabında denk zikirler görünce o kısa zikirleri okusam yetermis dediğimde çok oldu.. bazen zamanımı gerçekten boşa harcıyorum şuan gibi hayırlı işlere ayırmak gibi.. Rabbım ahlakımı guzellestirsin amin..