Merhaba Arkadaşlar, Siyah duman gibi varlıksa sufli varlıktır, (karanlık bir görüntüsü olur) benim gördüğüm 1.60 boylarında Müslümanlar cinler"se bağda, bahçede küçük beyaz duman olarak gözükür..(Belli belirsiz) Kişisel düşüncem sufli varlıklar, büyüyle geliyor. Buna çözüm olarak Cübbeli Ahmet hocanın büyü bozma tarifi var, daha öncede bu sitede bir yerde paylaşmıştım. Hatırladığım gusul abdesti alınacak, 100 tövbe istiğfar, daha sonra 4 rekat hacet namazı büyü,sihir,nazarın bozulması niyetine sonra da 41 felak okunacak, dua edilecek ve yine 4 rekaat namaz kılınıp bitirilecek.. Rabbim şifalar versin. Bazı arkadaşlar belkide benim şizofren olduğumu düşünebilir :-) Yok ,bu karartıyı gören sadece ben değilim, eşim ve bizim komşulardan birisi, hepsi de aynı yerde görüyor, Çok sükür, yavaş yavaş işi öğreneceğiz. Namazları kılmak, korunma dualarını okumak gerekiyor. Abdestsiz dolaşmamak gerekiyor, herkese hayırlı akşamlar. Bu arada onlardan korkacak bir şey yok. Bu konuda youtube da bir kardeşim (Bir sufinin hatıra defteri insanları bilinçlendirecek, bilgi verecek paylaşım yapmış, biraz takip ettikten sonra çok faydasını da gördüm)
|