Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Evet lilith hakkinda bi cok sey okudumda bana inandirici gelmedi fakat Boyle bi varlik varmidir 4 kitap disinda kitap indigine inanmiyorum
Bunun disinda lilith i ortaya sunan insanlarin ifritlerle isbirligi yapmasi ve ifrit seytan vs nin bunlara bu sekilde ustunluk edip serli seylerle amel etmesini saglamis hocalar daha bilgililer bu konuya yorumum bu sekilde sizin yorumunuz nedir ?
|
Bir ara merak edip baya araştırdım bu karıyı ben.Sonra bir rüya gördüm, bir taht gibi koltukta oturan genç ve güzel surette, boynuzları olan siyah kırmızı renklerde bir elbise vardı üzerinde çorapları bile siyah kırmızı zebra deseni gibi ama aramızda 10 - 15 metre var yaklaşamıyorum daha fazla.Tahtın yan taraflarında siyah kapşonlu cübbeli iri uzun boylu askerler var ve büyük tapınak gibi geniş bir alan içerisi, benim yanımda bile var o askerlerden bana ait değil tabiki
nerden düştüm buraya diyorum kendi kendime hatta.Çok aşırı kibirli hanımefendi, ben esir gibi duruyorum ortamda zaten.Kulluk etmem gibisinden birşey teklif etti, kibire bak kibire
Bende bu iş sıkıntılı bi yere gidiyor artık diye, ayetel kürsiyi okumaya başladım o anda kapşonlular bana saldırdı, vela yeuduhu hıfzuhuma ve huvel aliyyul aziym kısmını kaç kez tekrar ettim inan bilmiyorum, sonunda uyanabildim.Herşey bilinç altı dedim ama cidden her yerim ağrıyordu uyandığımda gerçekten temiz dayak yedim.Müminsen burda ne işin var hesabı dövdüler aslında beni, abi bi arkadaşa bakıp çıkacağım bile diyemedim
Rüyadır çok şaapmamak lazım fakat filanca sure, filanca davet hikaye. Gerçekten birşeye çok yoğunlaşırsan o şeyi karşında buluyorsun, iyi ve güzel şeylere yoğunlaşmamız hepimiz için en hayırlısı.Bu karı yerine, bir peygamberi araştırsaydım aynı gayretle, belki onunla tanışmak duasını bizzat alma şansım olucaktı kim bilir.
İnsan da şerri öyle davet ediyor ki hayra duâ eder gibi, ve insan pek acelecidir. İsra Süresi/11. ayet