Alıntı:
Asmir Nickli Üyeden Alıntı
Fatiha suresi her derde deva en büyük şifa duasidir.
Bende psikolojik hastayim her gece yatmadan 3 ihlas 1 fatiha okurum sadece ama o bile etkili yani cok buyuk sorunlarim var dayanma gucum masallah.
Arkadaş önermiş Hasbunallahu ve nimel vekil,Ya selam,Ya Fettah da etkili.
Birde ilac tedavisi mutlaka görün,maddi gücünüz varsa eğer psikolojik destek alin psikologa gidin.
|
Kardeşim ben psikiyatrik anlamda ana bilim başkanıyla görüştüm çevrem kalabalık teşhis koyamıyor ve senin bir şeyin yok diyor benim yaşadığım belirtileri aratıyorum nette kaygı bozukluğu panik takıntı bunlar çıkıyor fakat bir türlü bana teşhis koyamıyorlar hasta değilsin diyor bana ilaç falan yok yani gerek yok diyor ben de şaşkınım terapi falan alayım diyorum psikoterapi deniyor alayım diyorum yok diyor şimdi ben tıbben sorun görmeyince kafamı bu sefer bunlara takıyorum bunun sebebi ne büyü mü nazar mı musallat mı arada bana uğruyorlar mı aklıma geliyor günde sanki 5-10 kez kurşun yiyorum öyle bir acı bu arada benim için çok önemli bir iş vardı o sonuçlanmıştı 1 ay önce ben böyle olunca ertelemek zorunda kaldım işlerimde yolunda gitmiyor yani
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
şu duayi vird edin oku vesvesa evham diye hic bir seyin kalmayacak...cok derin bir alim den aldim...
""ALLAHÜMME AMİR KALBİ MİN VESAVİSİ ZİKRİKİ VATDUD ANNİ VESAVİSİŞ ŞEYTAN""
|
Sağolasın Tamam Abi peki günde kaç kez okuyim