Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben havas isiyle ugrasmiyorum bu yuzden ne nedir ne degildir cok anlamam kesfi sitede biliyorumda bilmek ile yasamak ayni sey degildir yani her olaya a su acildi bu acildi demeyi dogru bulmuyorum ruya gibi goruntu vardi goruntu ye ornek verdim fakat ruyayi geceyim uykulu dahi degildim sadece bu hadisenin bi anlami varmi diye soru actim cunku davet yok bisi yok hem o kapinin anlamini hemde o bekci veya asker olan dedeyi merak ettim dede diyorum fakat yuzu gencti tuhaf ruya disi uyanikkende bu tur goruntuler gorulur ama yakazada yakazadada degildim bu yuzden sorma geregi duydum oyle
|
Herşeyi kafaya takmamak lazım.Arada olabilir panik atağa gerek yok.kaldıki yapacak Allah CC sığınmakta meselede sana verilen ne varsa uygulada ben vereyimmi vermeyim arasındayım sen verileni uygula olmadı ilerde bu tip olay gene yaşarsan ben sana bir salavat vericem yalnız onu günde 3 okuyacan 3 ü geçmeyecen çünkü 3 ü geçersen sonra şu oldu bu oldu dememek adına diyorum söz verirsen sadece sana veririm 3 kez okumak şartıyla salavatı çok yerde varda işte herkes ne için okunduğunu bilmez fazla okursan sonrası ayağını yerden kesiyorlar demiş olayım.