@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi o adamin benle ilgisi yok
da kendisi aktor yuzuklerin efendisinde oynuyordu yanlis degilsem ve sen soyle abi gordugum goruntu neyin alametidir azrail olabilecegini dusundum
De kesifte boyle goruntu varmiki direk goz perdesine veya soyle tabir edeyim gozunu kapayinca ruya vs olmamasina ragmen goruntu gelmesimi oluyor
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben havas isiyle ugrasmiyorum bu yuzden ne nedir ne degildir cok anlamam kesfi sitede biliyorumda bilmek ile yasamak ayni sey degildir yani her olaya a su acildi bu acildi demeyi dogru bulmuyorum ruya gibi goruntu vardi goruntu ye ornek verdim fakat ruyayi geceyim uykulu dahi degildim sadece bu hadisenin bi anlami varmi diye soru actim cunku davet yok bisi yok hem o kapinin anlamini hemde o bekci veya asker olan dedeyi merak ettim dede diyorum fakat yuzu gencti tuhaf ruya disi uyanikkende bu tur goruntuler gorulur ama yakazada yakazadada degildim bu yuzden sorma geregi duydum oyle