Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] paylasimi tam okumamissiniz gordugum ruya degildi ve gandaf da degildi benzemiyor onun sakali gogus hizasindaydi bide giriydi sanirim karbeyaz degildi
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evet abi
|
goz perdemde ruya gbi goruntu yansimasi vardi fakat uyumuyordum ve yakazadada degildim sadece dua ile ferahlamaya calisiyordum hergece oldugu gibi neyse goz perdeme yansiyan goruntu soyleydi.
Şimdi olayı gören sen olduğun için haliyle rüya gibi görüntü yansıması demişsin işte rüyamı değilmi hadi onu kenara koy rüya değil o zaman göz perdene yansıyan başka bişey keşfin açıksa onuda sen bileceksin geleni ruhanimi diye.Ama Azrail olsa pekçok eski kitaplarda yazar derki Azrail AS in hiç şakası yok ben birine sadece görüneyim gelirsem saniyesinde canını almadan gitmem der.Azrailde olmadığına göre artık gerisi bir daha göreceğin zaman belli olur.
-Hatta Süleyman peygamber ömrü hayatında 1 gün kafa dinleyim diye inzivaya çekilir o günde ne hikmetse Azrail AS kapıya dayanır ve haliyle canını almadan gitmem der ve Süleyman AS hakkın rahmetine kavuşur.