Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ciddi bir iç huzursuzluk vesvese korku endişe panik dehşet halleri yaşıyorum öyle böyle değil travma resmen her günüm günün bir kaç saati iyiysem mutluysam diğer saatleri zehir gibi geçiyor insanlarda şaşırıyor artık bende şaşırmaya başladım psikiyatrik destek alayım dedim yok arkadaşlar ilginçtir hastalık teşhisi bir türlü konulmuyor korkuyla uyumak korkuyla kalkmak sabit düşünce ve korkular senaryolar yazmak dürtü problemleri ne ararsanız var (fakat düşüncesel olarak )ama tıbbi açıdan bişey yok kitlendiğim bir korkum var yazamıyorum şimdi aklımdan bir türlü çıkmıyor her an benimle yapıştı sanki gün geçtikçe büyüyor hayattan lezzet alamamaya başladım namaza başladım cevşen okuyorum ( rahatlıyorum cevşende şükürolsun) hocalarımızın tavsiye ettiklerini yapmaya çalışıyorum sağolsun imas abi benimle çok ilgilendi onun yeri başka inanır mısınız ağzımdan istiğfarı eksik etmiyorum her anım zikrle geçiyor öyle kafama göre Esma sure okumuyorum istiğfar çekiyorum 170 ya kuddüs çekiyorum öyle
Bugün bir teyze okudu bana nefesim kuvvetli dedi gel bakayım sağolsun ben uyardım başta dedim bak ben de nazar vardır hasta olursun zamanında bir dede okumuştu az daha gidiyordu (kalpten) yok yok dedi gel okuycam başladı okumaya okudukça esniyor habire neyse okumayı bitirdi ben kalktım başka odaya geçtim teyze de o sırada geliyor odaya başı dönmeye başladı habire esniyor gözlerinden yaşlar geldi el ayak titremeye başladı sen de niyet var nazar var fena diyip durdu arkadaşlar nazar ayetlerinide okuyorum felak nas Fatiha ihlas bütün sureleri ezbere bilirim yani donanımlıyımda fakat nedir bu iş çözemiyorum şu zaten büyü meselesi habire kafamda dört dönüyor büyüye maruz kalmıştım 2018 de acaba geçti mi yoksa biz bozamadık mı tedaviyi yarım mı bıraktıkta şimdi böyle oldu yoksa biri gidip yeniden bir şey mi yaptırdı aslında belirtileri de var odamda uyuyamıyordum uyandırıldım kaç defa neler neler gördüm kabuslar vs bunlarda oldu şimdi bakım yaptırmak istiyorum acaba noluyor
Bilenleriniz varsa Allah rızası için öyle bir dua istiyorum ki rahatlatsın şu kalbimi böyle hem de anında biliyorum belki size saçma gelecek sipariş mi veriyorsun diyeceksiniz ama çok sıkıntıdayım inanın 1 aydır bu haldeyim bu hale düşmeden bir gün önce odamda dolabımdan bir kazak çıkmış uyuduğum yatağa konmuştu arkadaşlar kafamın altındaydı ya dedim bu nerden geldi soruyorum ev halkına odana girmedik biz yapmadık diyorlar ben de yapmadım sonra işte bu hale düştüm yorumlarınızı bekliyorum sağolun
|
Öncelikle gecmis olsun piskolojik gibide gorünüyor ama ciddi vesvesen var sen kendin çekiyosun bazı şeyleri Sami abi candır bu sitede o konuyu gorünce cevaplar ne gorüyorsa söyler mutlaka ama birşey olacağını sanmiyorum zurriyet agacı tövbesi ni yapmıssindir günluk taasun koruması yaptımmi yada hizbul ekber büyük korumadır birşey olmaz Biiznillah.. 2 tavsiye
131 Ya Selam korku için
100 Hasbunllahu ve Nimel Vekil
Tevhid çek günlük sana kalmış