Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
Muhtemelen turlu sihirler fitneler yapmislardir anliyorum buyu diyen bir sey cok tesirli kotu bir sey ben bu durumdan kurtulmak icin onlari birakip gitmeni soylicektim yok birakmak istemiyorsan savasmak gerekir zor olur ama hocaya gidersen rukye yapar biraz iyi olur ama yine eski haline doner vefkte yspsa bile bas edemek guc her gun koruma buyuya karsi okumalar yogun zirkirler icinde olmalisin yada iyi bir medyum bulup herekete gecmek lazim
|
Farkindayim durumun. Esim aslinda kötü degil.evine bagli birisiydi. Nasil bu hale geldik bilmiyorum . Bir aile dostumuz var kendisi bakim yapiyor . Bosuna ugrasma dedi. Ailesi neyse o da o dedi.
Allaha dua ediyorum .hak yone yonelsin .kötü isleri evimizden uzak tutalim az paramiz olsada birbirimizi anlayalim isterdim.
Boyle hergunum azap . Kuran-i ters okuyan kisiyle yan-yana gelmrk bile bana azap.
Ne yapacagimi bilmiyorum evleneli 1 yil oldu.daha gördüklerim bunlar.gormediklerim ne bilmiyorum.
Biliyorum tebbeti terstten okuyup bana saliyor o yanindakileri.bende tebbeti düz den okuyorum.