Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sunuda belirteyim şia nin en büyuk yanilgisi sahabiler arasinda ayrimcilik yapip hizip ortaya koymasidir,hz Ali ye gosterdigi saygiyi diger 3 halifeye hz aise annemize gostermemesi cok buyuk ysnilgidir,3 halife aşerei mübeşşereinin icinde yer alir bunu bizzat hz.peygamber ikrar etmistir,buna ragmen şia hz.peygamberin ikrarini hice sayar,şia hz ali ile hz aişenin anlasmazliginda taraf olur,buna taraf olmak hic kimsenin haddi degildir çunku taraflarin ikiside "ictihat" sahibidir her ikisininde içtihadi dogrudur,yanliş olan taraf olmaktir ve şia asirlardir bu yanilginin icindedir,şia nin kötü olarak niteledigi hz. aişe en cok hafis rivayeti yapan kişidir,Allah CC ondan razi olsun
|
Bu konuda yumuşak konuşacağım.Öncelik ile insânca yazmayı öğren!''Allâh celle celâluhu''.''Allah CC'' ne?!Şî'anın yanıldığı bir konu yoktur!Bak işine!Mezhebci seni!Hizibci seni!Bütün nâsibîlerde('Ehlibeyt duşmanlarında) 'ayni yâve!Peh peh peh!Be mubârek senin hîç bir şey'den haberin yok!Şî'a fikhinin kurucusu 6.'İmâm Ca'feri Sâdikin soyu anamız Hazreti Ummi Ferve tarafından Hazreti 'Ebûbekire ulaşır!Anneannesi 'Â'işadır.Ve anneannesi hakkında söyledikleri sâbittir.Yürü git oku önce!Bir kez daha söylüyorum!Takiyyasızca söylüyorum!Hazreti 'Ebû Kuhâfe Muslimândır!Hazreti 'Ebûbekir Muslimândır!Hazreti 'Ebûbekirin oğlu Muhammed Muslimândır(Ayrıca 'İmâm 'Âlînin sâdik yoldaşıdır.Allâh Ondan râzî olsun!Nâsibîlerden değil!)!Muhammedin oğlu Kâsim Muslimândır!Hazreti Kâsimin kızı Ummi Ferve anam Muslimândır!Bunları bir Şî'a olarak yazıyorum.Kumdakim 'imâmzâdelerin de bu yazdıklarımdan haberi var!Şî'a hakkında hîç bir bilginiz yok!Anca zırvalarsınız!
Allâhın la'neti 'İmâma kılıç çekenin üzerine olsun!
Sakın bir kez daha yazma!Sakın!