Alıntı:
Nurnurnur Nickli Üyeden Alıntı
bu ilmi biliyorsan kabileyide sülalesinide karşına alirsin he onbin tl verirsek dimi?kabileyle baş edemiyorsan ya bu ilmi kabileyle uğraşanlara teslim edecek kenara çekileceksin.biz bu başımıza geleni hakkettik diye bakmanız ise ayrı cahillik ve taş olmuş kalbinize bağlıyorum he gelebiliyorsa demek ki size atılan iftirayla siz geleymişsiniz demektir.ilmi bilenler karşısında canımlar cicimler olmadığını şeytani varlıkla mücadele edileceğini bilmiyorsanız oda sizin ilminiz.burada bir konuşma yapacağınıza hic yorum yapmayın daha iyidi bence sizin yazılarınızı okuyupta kişiliğinizi ortaya koymasaydınız.ben şimdi size yüklü para verseydim bak nasil uğrasirdiniz ama buradan ücret almak yazak ya ahkam kesersiniz gidin ilminizi baska yerde kesin
|
İşte benim anlatmak istediğim bu , burada insanlar yalvara yakara gelir bedava hoca ararlar nolursunuz hacılarım hocalarım diye minik kedi yavrusu gibi miyavlarlar, istediklerini alanayınca kedi yavrusu gider yerine ağzından salyalar akıtan bir varlığa dönüşürler, aklınızı kendinize saklayın