Alıntı:
Harezmi Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar kolay söylüyorsun 2 tane ve hemen 5 dk da alınmadı gerektiğini! Bu işler çocuk oyuncağımı ? Hemde neden o ifrit ve kabiledini kendisine düşman etsin insanlar ?
En son karşılıksız iyilik yaptığımda uğradığım iftiradan sonra herkesin hakettiğini yaşadığına kanaat getirdim. Kendiniz dua esin tevbe edin ki Rabbil alemin üzerinizdeki belayı kaldırsın kardeş , ne demiş büyüklerimiz;
Kula bela gelmez hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz kul azmadıkça
|
bu ilmi biliyorsan kabileyide sülalesinide karşına alirsin he onbin tl verirsek dimi?kabileyle baş edemiyorsan ya bu ilmi kabileyle uğraşanlara teslim edecek kenara çekileceksin.biz bu başımıza geleni hakkettik diye bakmanız ise ayrı cahillik ve taş olmuş kalbinize bağlıyorum he gelebiliyorsa demek ki size atılan iftirayla siz geleymişsiniz demektir.ilmi bilenler karşısında canımlar cicimler olmadığını şeytani varlıkla mücadele edileceğini bilmiyorsanız oda sizin ilminiz.burada bir konuşma yapacağınıza hic yorum yapmayın daha iyidi bence sizin yazılarınızı okuyupta kişiliğinizi ortaya koymasaydınız.ben şimdi size yüklü para verseydim bak nasil uğrasirdiniz ama buradan ücret almak yazak ya ahkam kesersiniz gidin ilminizi baska yerde kesin