Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
Forumda bazı yetkili kişilerin anlamsız kavgasını görmek gerçekten insanı üzüyor burda hastalığı olan bir aile var sanırsamda derdi azda olsa düzelmişde olsa refaha erememiş
hocalarımızdan ve yetkili kişilerden tartışmak yerine sorunun çözümü için iş birliki yapmaya davet ediyorum
Allah nefsi duygularını köşeye koyup miskinlere yardım edenlerden inşallah razı olur
|
Bizi bir tek siz anladiniz.Allah razı olsun bizim başımıza geleni rabbim kimseye vermesin.insanlar yargılıyor dalga geçiyor.biz insaniz aileyiz bir yasin ufak bebeğimiz var bebeğime bakacak durumda değilim herşey onun gözünün önünde oluyor bu bir yandan esimin ben krize girdiğimde çaresizlikten aģlmasi beni bitiriyor.ben buraya bu kadar ilerlememişti yardim istediğimde şuan ise daha kötüyüm gittikçe daha kötü oluyorum.zten çevremiz kafayi yediniz delirdiniz şizofren bile dediler bize inanan başına gelen kişiler yada ben krize girdiğimde gören kişiler.burada bazı kişiler yazmak için saçma sapan yorum yapanlar oluyor hiç ilim ve bilginiz yoksa en azindan dua edebilirsiniz .