Alıntı:
Nurnurnur Nickli Üyeden Alıntı
Ben eşiyim şuan kendimdeyim yazıyorum.inanmak istemeyen inanmasın bizim kimseye inandırmak için çabamız yok,bende esimde burda çare aramak için derdimizi anlatıp çözüm bulmaya çalışıyoruz. Kriz başlangıcı önceleri rukiye okununca sonra esim herangi bir dua okuyunca simdi ise durup dururken önce gözlerim takılıp yigiliyorum karnım ve göğüsüm de sanki bisey çıkmak istercesine yukarı beni kaldırıp indiriyor.vucudumu hissetmiyorum ama sesleri duyuyorum esim ne duası açıyor bilmiyorum dua esnasında dilim bana ait değil vücudun bana ait değil duayı kapat söylemek istemedigim bazı şeyler söylüyor ve çok çirkin gülüyor benim psikolojimi sıfıra indi esim ise gidemiyor ufak bebek var ailecek bittik zaten
|
Forumda bazı yetkili kişilerin anlamsız kavgasını görmek gerçekten insanı üzüyor burda hastalığı olan bir aile var sanırsamda derdi azda olsa düzelmişde olsa refaha erememiş
hocalarımızdan ve yetkili kişilerden tartışmak yerine sorunun çözümü için iş birliki yapmaya davet ediyorum
Allah nefsi duygularını köşeye koyup miskinlere yardım edenlerden inşallah razı olur