Alıntı:
selo09 Nickli Üyeden Alıntı
Ego hocam ego. Yazmış ya yukarıda ben o kadar çaba gosterirken biri hicbirşey yapmadan ona sahip diye. Siz kadınlar kovulmuş şeytandan daha tehlikelisiniz gözümde. Bana da delinin biri celb için birşey yedirmis haberim yoktu. Kıza aşık mı oldum ? Hayır hoşlandım mı? Hayır. Tek olan şey yazdı mı aradı mı cevap veryodum dışarı çıkmaya çağırınca geliyodum yoksa umrumda değildi. He sonra intahara kadar sürüklendim. 40 gün sonunda musallat cinni beni delirtmeye başladı. Tek kurtuluş intahar hiçbir iş güç yerinde gitmiyor dedim ki bir hoca beni kurtardi Allah razı olsun. Bunun gibi herşey mübah diyen kızlardan nefret ediyorum. Ya üzerindeki musallati iyice dinden çıkarmaya çalışıyor yakında Allah beni görmüyor diye zirlayacak yada gerçekten kafayı yemiş. Eğer o mezara gömme işlemini öldürme için yapiyorsan Allah ıslah etsin inşallah da o kişi yüzüne bakmasin evde kal. Sonunda bitirdi diyorum duruyor duruyor birsey çıkarıyor şimdi de mezarları rahatsız edecek. Mezar sahibinden de beddua ye de öbür tarafta iyi yanasın kâfir.
|
aynısını yasadım Birirni kahr etmek yerine bilgisizce celp etmek aynı şey
geceleri gözlerimden yaslar akıyordu duramıyordum benide bi hoca kurtardı musallatmıydı nazarmıydı emin değilim ama 1.5 2 ay çok çektim
bu kız basına bela almadan akıllanmıyacak bari belasını erken alsada erken kurtulsa diye bekliyorum bende
Alıntı:
ocean841 Nickli Üyeden Alıntı
sonucunu yazacam hocam vallahi bende merak ediyom nolucak
okadar iyi biriyim ki ne şeytanı bilmiyorum sordum sadece
|
sen zahmet çekme ben yazayım sonucu sende oda musallatların oyuncağı olcaksınız
celp işine gelirsek bi halta yaramıyacak