Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
kız bu ne kadar koca meraki,nasil herifcilsin boyle,aman Allah tüm hetifleri esirgesin
|
Ego hocam ego. Yazmış ya yukarıda ben o kadar çaba gosterirken biri hicbirşey yapmadan ona sahip diye. Siz kadınlar kovulmuş şeytandan daha tehlikelisiniz gözümde. Bana da delinin biri celb için birşey yedirmis haberim yoktu. Kıza aşık mı oldum ? Hayır hoşlandım mı? Hayır. Tek olan şey yazdı mı aradı mı cevap veryodum dışarı çıkmaya çağırınca geliyodum yoksa umrumda değildi. He sonra intahara kadar sürüklendim. 40 gün sonunda musallat cinni beni delirtmeye başladı. Tek kurtuluş intahar hiçbir iş güç yerinde gitmiyor dedim ki bir hoca beni kurtardi Allah razı olsun. Bunun gibi herşey mübah diyen kızlardan nefret ediyorum. Ya üzerindeki musallati iyice dinden çıkarmaya çalışıyor yakında Allah beni görmüyor diye zirlayacak yada gerçekten kafayı yemiş. Eğer o mezara gömme işlemini öldürme için yapiyorsan Allah ıslah etsin inşallah da o kişi yüzüne bakmasin evde kal. Sonunda bitirdi diyorum duruyor duruyor birsey çıkarıyor şimdi de mezarları rahatsız edecek. Mezar sahibinden de beddua ye de öbür tarafta iyi yanasın kâfir.