Alıntı:
Peugeot Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim inanırmisın 2 senedir bu sikıntılarla uğrasıyoruz annem babam 4 yasından ayrildı annemden hic bir hayır göremedim bu yasıma geldim bir kere bile sarılıp oğlum dediğini hatırlamıyorum beni teyzem büyüttü evlendim anne dedim bak senden baska kimsemiz yok gel bize otur torununu gör senden bisey istemiyoruz o her fırsatta hocaya gidip bize sogutma ayırma delirtme artık ne kada buyu yaptırdıysa simdi bu haldeyiz ve Rabbim sizleri inandırsın esim 7 aylik hamileyken bile annem geldiginde anne otur karnın actir yemek koyayım deyip hizmet etmistir hc bir kötu söz soylememistir neden bize bu kotulugu yapıyor anlamıyorum
|
Allah sizden razı olsun dertlerizi alsın Allahümme sali ala seyhidina muhammedin innebi ümmihi
Ey Allahım, Efendimiz Muhammed Aleyhisselamın ailesine ashabına ve onu sevenlere rahmet eyle salat ve selam eyle.
Allahım annenizi doru yola çeksin o hocayıda islah etsin insallah annenizi tövbeye davet edin yoksa inanın bana o ateşte düsamnınızı 1 saniyeden fazla görmek istemezsiniz
Alıntı:
Peugeot Nickli Üyeden Alıntı
Sağolasın hocam peygamberimizin önerdiği dua diye biliyorum bebeğim icin okuyordum
|
ben kendimde çok faydasını gördüm peygamber efendimizin duaları çok güzeldşr her kelimesinde sır saklıdır
okumadan yatsam ya kabus yada iğrenç rüyalar gördüm