05.09.22, 19:08
|
|
Bilgili Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 3531 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
iradeyi etkilemek tamam hocam sakat is ,
hicmi bir esnekligi yok evli olanlar icin , mesela büyüden musallatdan etkilenler icin ?
kadinin iradesi sayif veya duygusal yasi olgun degilse ?
istisna durumlar icin sormuyorum , erkek sapikdir eziyet eder din diyanet tanimaz iskence yapar o ayri bir konu,
forumda duali celblerde var ,
üflemeli yakmali gömmeli olmayan , cino dan yardim talep etmeden ,tecrübe edenlerde var ,bunlarin etkisidemi kiza süreli ?
|
dis etken yani buyü varsa,büyü kaldirilir,ama celb olmaz,dua istedigin kadar edilebilir
Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
hocam , benim islemi biliyorsunuz ,
büyüyo dogru konuma getirdik bakimda gözükmüs, 7 gün oluyor sifa islemi yapali ,
hocam bugün bakim yapdi , duruluk var dedi musallat eskisi gibi aktiv degilmis , abimden de belli eskiye bakarak sakin ,
bende de 3 gündür ruh halimde biraz rahatlama var gibi kendimi biraz daha hafiflemis gibi hissediyorum, düsüncedende olabilir bilemiyorum,
bir iki gün sonra bir bakim daha yapilacak , bu simpirti musallat bir anda gitmiyor galiba , bu sefer umutluyum ins.
|
musalkat alindigi anda biter
İmamı Şafi ra.
|