Alıntı:
bwheel11 Nickli Üyeden Alıntı
74:31 Biz ateşe bekçi olarak sadece melekleri atadık. Onların sayısını (ondokuz'u) da, (1) inkârcılar için bir fitne (sınav/huzursuzluk kaynağı) yaptık, (2) kitap verilmiş olanları ikna etsin, (3) gerçeği onaylayanların onayını güçlendirsin, (4) kitap verilmiş olanlarla gerçeği onaylayanların kuşkularını ortadan kaldırsın ve (5) kalplerinde hastalık olanlarla inkârcılar da, "ALLAH bu örnekle ne demek istiyor?" desinler. Böylece ALLAH dilediğini/dileyeni saptırır ve dilediğini/dileyeni de doğruya iletir. Rabbinin ordularını kendisinden başkası bilmez. Bu (sayı) halklara bir mesajdır.
|
deneyimlerimden anlatıyım
olanlar çok mübarektir onların sohbeti kalpten gelen ses gibidir saatlerce konusmak istersin onlar sürekli sorgulatır anlatır cevaba ulastırır onlar çok güzeldir..
olanlarla iletisime geçmek için Allahım beni doru yola ilet bana doru yolu göster seklinde zikir çekilebilir
(imanı olan herkesle iç içedirler zaten dinden uzaklar çok daha net etkisini görür onlar iç ses gibi ama saf iylik konusmak istedinizde sorularınızı cevaplıyabilir genelde sizin bulmanız için ipucu verip çekilir )
iletisim dediğim söyle vesvese olurya aynısı ama iylik üzerine
verdiğim tükçe zikrşn arapçasıda budur
ben türkçe zikrediyordum
اللهم اِهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَق۪يمَۙ
Allahım bizi doru yola ilet
Allahumme ihdinas sıradal müstegiim
okayabilir