Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
hocam geçen bir gün istihare yapmayı denedim zikir çekmiyorum sadece Allahım benim mürsitim kim bana rüyamda göster diyorum bir kaç gün yaptım bişiy görmedim bi gece rüya gördüm rüya aynen söyle gördüm:
ben bir kız ve birde erkek (erkek havassta bilgili )(kız müsteriydi galiba)var kızıda erkeğide tanımıyorum
daha önce gitmediğim bilmediğim okul gibi biyerdeydik bi sınıfın içinde
3 kişiyiz bi masada oturuyoruz ben kıza bakım gibi bişiy yapıyorum.sonra kalkıyorum mürekkep almaya gidiyorum mürekkebimi bulamıyorum masaya geri dönüyorum.
döndüğümde masadaki kız ve erkek yüzlerinde tebessüm ve korku ile bana bakıyorlardı ve kız sence ona söylemelimiyiz tarzında bir cümle kurdu diğer erkeğe. masadaki diğer erkekte telasla söyliyemem dedi
bende ne olduğunu sorduğumda bu ikisi bi cin bize bişiyler söyledi ama sana söylememizi istedi tehdit etti gibi bişiyler dedi bişiler oldu hatırlamıyorum bi cine zarar vermisiz bi anda o sahnedeydim
sonra erkek elinde tabutla kostu ve o cini öldürmeliyiz yoksa basımıza sıkıntı gelir. bende tamam dedim kostuk binadan çıktık bahçeye indik bahçede cin turuncu kediye döndü koştum yakalıyacaktım bi borunun içine girdi demir bir boruydu paslı sonra sarılı girili serçeye dönüstü kaçtı kaçarken havada yakaladım tekrar dağa doru kaçtı
olaydan bıraz süre geçti olay yerinden farklı biyerdeydim caminin yanında tek katlı cami sonra basıma çakıl yağmaya basladı bende Allah benden nefret ediyor dedim gözlerim doldu ağlıyacaktım ağlıyamadım. çok üzüldüm sonrasında. o caminin hocasıydı galiba beyaz cübbeliydi imam cübbesiydi
kostum sarıldım dedim hocam allah beni sevmiyor üstüme taş yağıyor
hoca gülümsedi yok sana yağmıyor sana yağsa duramazdın dedi
hocaya hayır bana yağıyor dedim
sonra cami kapısının yanında secde ettim allahım beni affet diye yalvardım
sonra hocanın evindeydim mutfağında hocaya çay hazırlıyordum yada baska bişey hatırlamıyorum hocaya
hocam Allah beni nasıl affeder ne yapmam gerek dedim
hoca ankaraya şehitliğe git dedi
anlam veremedim ankara şehitliğinemi dedim hoca onay verdi sonrasında uyandım hocanın omuzlarından üstünü hatırlamıyordum yüz kafa ... yok omuzlarını hatırlıyorum
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam bakarsanız sevinirim
|
daha once cok kez soyledim ruya konusunda fikir beyan edemem,ruya ilmim yok,zaten o ilim cok az insanda vardir,ayrica yanlis beyan kisiyi vebale sokar