Alıntı:
zeylan Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı günler saygı değer yorumcu arkadaşlar sabah namazımı kıldıktan sonra rüyamda ölen annemi gördüm hasta halindeyken (annem kanser hastasıydı rahim kanseri bu yüzden kalın bağırsak dışarıya alınmıştı)poşeti patlamış her taraf pislik içindeydi ve kıyafetim kalmadı kıyafet dikicem dedi ve makas ile pislik içindeki kumaşları kestik beraber eşimde yanımdaydı bana yardgm etti.
|
Ölmüş anne babaya yapılan dualar haliyle ulşaır.Dua namaz kılıyorsan namazının sevabını hediye etsen ulşaır.Ha onlara gittimi namaz sevabı diyelim sana yazılandan eksilmez sanada yazılır.Rabbimin hazinesi geniş Ne olacak 2 sevap sana 4 sevap onlara yazdırsa sermayeden zarar etmeyecek haliyle cehenneme atmamak için bahane arıyorda işte insan oğlu cehennem çok tatlı geldiği için dünyalık herşeyi yapıyor.Bizde 2 rahmetli vardı 2 sinin hastane postane işi bende idi senin hesap bende çok görürüm kendimi hastanede çektiğim o eziyetleri arada rüyada gördüğüm oluyor yalan yok.Rüya yorumu diyip geçememek lazım.Herkes yorumlarda neyse diyeceğim ben rüyalarımı kendim yorumlarım ayrıca gördüğüm rüyalar haliyle zamanla tecrübe kazanıyor insan kötüye doğru gidecekse hiç yorumlamam.İyiye yön varsa yorumlarım.Senin rüyanın kısa öz yorumu
Anne tarafından olan aileden birinin bebeği olacak ilerde kız erkek orasını gaybı bilen ALLAH CC bilir........