Alıntı:
HeartLess Nickli Üyeden Alıntı
Egzoz dumanıda zararlı, şekerli şeyler, hormonlu gıdalar, hayat pahalılığı, faiz, kumar, içki v.s v.s uzatılır gider Ali erbaş'ın bugün haram dediğine yarın başka bir diyanet görevlisi haram değil diyebilir.
Ali Erbaş Müslümanların geçim sıkıntısını, çoluk çocuğun uyuşturucu müptelası olmasını, miletvekillerinin ve belediye başkanlarının hırsızlıklarını görmeyip, iktidar güdümünde fetva veren ve faizle ev alınır kısmını, Türkiye'de son yıllarda ateizm ve deizmin tavan yaptığını görmeyipte sigaraya mı takılmış vah vahhh..
|
Bakın beyefendi anlamadınız.Size bildirmek istediğim bir bilgi var.Şâyed bir şey' başka bir şey'e zararlı ise o şey'in zararını izâle etmek Muslimâna farzdır.Beyefendi siz bilmiyorsunuz ancak 12 'İmâmların 6.sı olan dedem 'İmâm Ca'feri Sâdikin kurduğu İSLÂM FİKHİNDE ''YAŞ BİTKİLERİN BİLE YAKILMALARI HARÂMDIR!''.Benden size Allâh rizâsı için bir tavsiye,bir gayret edin udu(ve) ''O da zararlı,vs vs vs'' demek yerine '''EHLİBEYT FİKHİNİ'' OKUYUN.Ben '''ALÎ ERBAŞ BİLE'' dedim.Ne dediğimi anlamak için iletimi bir kez daha okuyun.'''Alî Erbaşın bugün şöyle dediğine yarın başkası şöyle diyebilir.'' demişsiniz ancak biz buna bakmayız biz kim HAKKA UYGUN KONUŞUYOR,kim HAKKA MUGÂYİR KONUŞUYOR buna bakarız çunkim bizim dedemiz,atamız Serveri Nebî,Fahri Kâ'inât,Hâtemu'l-Enbiyâ Muhammed Mustafâ(Allâhumma salli 'alâ sayyidinâ Muhammad va 'alâ âli Muhammad) bize bunu öğretmiştir.Elhakk!Kısaca şunu da yazıp uzatmayacağım Türkiada son yıllarda ateizmin udu deizmin doruğa çıktığını görmeyen ve hattâ üzerine iyi niyyet ile çalışmayan ''BİR TÂNE BİLE'' Diyânet görevlisi yoktur.Bir Kızılbaş Türkmen olarak bu cümleyi kolaylık ile kurarım.Durumlarını,yaptıklarını en iyi bilenim desem yalan söylemiş olmam.Benim de 'Alavîlerin Sunnîleri tanımaları konusunda,Sunnîlerin 'Alavîleri tanımaları konusunda,agnostiklerin,ateistlerin,deistlerin ve hattâ satanistlerin İslâmı öğrenmeleri konusunda Diyânet içinde ve Diyânet dışında çok çalışmam oldu.Yanılış anlamayın görmedikleri hîç bir konu yok ben kefîlim.Denizli milletvekîli Câhit Özkan ile de bundan 6 ayı aşkın bir zamân önce bu konudakim konuşmalarım ortadadır.Denizlide,Çatalçeşme Oda Teatrosunun karşısında yaklaşık 2 sâ'at bu konuları derinlemesine konuştuk ve Denizli halkı da bizi dinledi.Ayrıca yazdığınız ''Çoluğ çocuğun uyuşturucu müptelası'' olması sorununu ben söz konusu çoluk çocuğu aldığım bir ipnozda ve rukyede uyuşturucudan en geç 3 günde ayırabiliyorum bunlar Muslimânlar için mes'ele bile değiller.Türkiada hâlan bu konuları açıklığa kavuşturamayanlar varlar ise vah ki ne vah onların hâllerine...
Hoşçakalın.Yeniden iyi geceler.Hakk sizin ile olsun.
Allâh eyivallâhi.