Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
acik konusalim oyle yanindan onu uzak edeyim,bunu uzak edeyim birden cok insanin kocanla irtibati olmasin gibi sebepler ile tebbet okumak pek dogru degil,tebbet agir bir okuma insani mesuliyete sokar,istediginizin olmasi icin kocan o meslegi birakacak mümkunati var mi bunun? yani kendimizi rahatlatmak icin oyle kafamiza gore okuma yapamayiz...
|
Hocam şöyle ki detayli anlatmamistim paylaşımımda. Görev yaptığı yerde yanındaki görev arkadaşları mesai bitiminde bekar ve eli boş çocuklar. Eşimin alkol konusunda ki iradesi iş yorgunluğu olduğunda zayıflıyor farkediyorum bazen alkol kullanmasina sebep oluyor is arkadaşları. Teklif eden olmasa aklına 3 5 ayda bir geliyor içmek. Belki yılda 1.
Onun dışında yyine görev yaptığı yerde bayan çalışan az. Bir kere askeri tesiste gorevli iken eşim, ayni anda o bayanda görevliydi. Eşimin hal davranışı mesafeliydi. Kadın rutbece eşimden büyük ama yaşlar yakın. Kadın orada eşime lakayit hal hareketini gördüm. Ben kadınların her ne olursa olsun bir erkege hele ki eşi yanında seviyesiz hal hareketini hoş bulmuyorum herkesin haddini bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür kadınlara da yuva yikabilir akıl celebilir ihtimali ile bi dua terkibi istedim. Uzak dursunlar mesafeli olsunlar olur ya Allah'ım muhafaza etsin bir harama zinaya düşer cihetiyle dua etmek istedim.