@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cektigim zaman Ifritleri goruyordum bana saldiriyorlardi Cevsen okudum olmadi imas abi sagolsun bi dua vermisdi onu okuyamadimda 3 satirda telefon elimden dustu durduk yere gozum kapandi kirmizi gozlum beni izliyordu
sonra realde hocaya gittim dediki sen napmissinda etrafin varlik kayniyor Sonra sen gel imas abinin gunahina gir Hellallestik ama olan oldu naparsin cahillik
diyeyim
suan astral faln olmuyor diger konularlada bagim yok fakat yakazada kaliyorum dua ediyorum gecen yine dua ediyordum bi kadin geldi basimda dir dir dir sen hala duami ediyorsun butun gun ediyorsun yetmiyormu umursamadim devam ettim sonra uyudum ha kendi sesim degildi yabanci bi sesti de boyle anlatinca hatalarimi gordum yakazada kalmak iyi degil az da olsa isigi goren geliyor
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bende kankalar diyorumda cocuk beyinliler inan hic sevmiyorum bu ini cini aherkes kendi aleminde kalsin ne isin var benle davet edilmeyen yere gidilmez anneleri terbiye vermemis