@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi musallat benim degil hayatimda olanin musallati evlendigim gunden beri Bu dert var hatta evlendigim gunun sabahindan beri var esimin musallati o ve annesi musallatli cunku kendimde degil genelde onlarin uzerinde goruyorum ibadetimden eksilme olmuyor da bana musallat olunca benimde onlara olasim geliyor Hoca zamaninda bana musallat olani yakmisti icimden cikardigini gozumle gordum o gun bugun in cin goruyorum hissediyorum duyuyorum ama surekli degil bazan sadece geceleri bazan ruya aleminde
genelde musallat kaptigimi ruyalardan anlardim simdi ruyada gormuyorum onlari fakat uyandrilma uyuyorken yakazaya cekiyorlar bazan boyle bunlar direk bana gelen varliklar degil esimden ve kaynanamdan bana gelen hos vesile oldular Allah ile tanismama fakat artik cilkini cikartiyorlar bi musahharlik muhabbeti dondu gecen dedim kimse bana musahhar olmasin 3 gunluk dunya 1 saatimi bile cinlere ayirmam dedim oyle umursamadim gerci umursamiyorumda kiziyorum artik hodri meydan demek istiyorum yakici ayetlerle onlari uzaklastrmak yakmak hatta oldurmek istiyorum