Alıntı:
love of man Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar bu mesajim ilk olucak ben bu duayi yaklasik 2 aydir araliksiz bi sekilde okuyorum henuz bi gelisme yasamadim
|
Alıntı:
yasinknc Nickli Üyeden Alıntı
beyler bende denedim 7 günün sonunda zırıl zırıl agladım durduk yere aglayıp durdum duvanın etkisimidir nedir anlamadım tam saat: 12;00 den sonraaglama tutuyo bıraktım okumayı sonra 1 hafta böyle gitti kötü oldum kurtulmak için günde 70 ayetel kürsi okudum 7 gün bayonca sonra normale döndüm
|
Alıntı:
mullder Nickli Üyeden Alıntı
ve ağırlık basıyor sabah kalkınca tüm gün sürüyor bir kaç kere dualar okudum ancak geçti, karşı tarafta üstümde bir ağlrik var sanki diye konuştu
|
Alıntı:
rvp Nickli Üyeden Alıntı
... Bismillâhir- rahmânirrahîm. Izâ câe nasrullâhi vel feth. Ve ra eytan nâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ. Fer sebbih bi hamdi rabbike vestağfirhü innehü kâne tevvâbâ...
|
Sıkıntı yaşayan arkadaşlar sıkıntı yaşamanız normal sanırım ya da etki göremedim diyenler..
Şimdi hemen "Ama etki görenler de olmuş" diyenlerde olacaktır, ben ona bir şey diyemem sadece ayette farklı olduğunu görünce uyarmak istedim..
Çok detaylı incelemedim ama belki başka yerlerde de farklılıklar vardır..
Maalesef alıntı yapan arkadaş da okumadan yapıştırmış galiba..
NOT: Lütfen hangi okuma olursa olsun, okuma yapmadan önce ne okuduğunuza bir bakın ondan sonra okuma yapıp yapmamaya karar verin..
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ
اِذَا جَٓاءَ نَصْرُ اللّٰهِ وَالْفَتْحُۙ
وَرَاَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ ف۪ي د۪ينِ اللّٰهِ اَفْوَاجاًۙ
فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُۜ اِنَّهُ كَانَ تَوَّاباً
-Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm.
1- İzâ câe nasrullâhi ve’l-fethu.
2- Ve raeyte’n-nâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ.
3-
Fesebbih bi-hamdi Rabbike vestağfirhu innehû kâne tevvâbâ.