Alıntı:
Orji19 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm herkese;
Ben 10 aylik evliyim.Esimle severek evlendik.
Esimin ailesi büyü muska ve okumalarla cok uğraşıyor ve kendileri fal bakip bakim yapiyorlar baskalarina.
Evlenmeden once esimle pek ilgilenmiyordu .
Evlenince eşim onlardan yana olup her konuda beni sucladi.
Allah goruyor benim onlara bir saygisizligim olmadi. Ama onlar beni pek gelin yerine koymadilar. Esime oyle gelmiyor bu durum ben . Herseyi onlara sorup yapiyor.beni kimseye karsi korumuyor.evde mutsiz hep ailesine gitmek istiyor. Onlarla iyi olursam bana iyi.onl.b.ama tavir alirlarsa benim onu rezil wttigimi düşünür. Sahte hocalara gitmek istemiyorum. Ne olur yardimci olun bana. Ben artik sinirime de hakim olamiyorum. Kocamada yaklasamiyorum.
|
Aynisi bizimde başımıza geldi ve hala uğraşıyoruz.bize annesi yapiyor ben 6 büyü bozdurdum fakat eşinin imani sağlam ve seni kalpten seviyorsa cok tesiri tutmuyor yani seni yine sever ilgi gösterir arada soğuk olur en ufak tartışma olur evde bebek varsa ona musallat oluyorlar biz okadar zor aylar geçirdik ki yazsam bitmez kardeşim ben esime okadar sinirliyimdim ki hala öyle oluyor ama esim hep beni alttan aldı biz zorda olsa hep rabbim dedik birbirimize kenetlendik.esine hep iyi davran anlayışlı ol sen boşanalım desen hemen düşünmeden kabul eder namaz kıl tövbe et her namazda Allaha dua et tesiri biraz daha azalıyor ama iyi bor hoca bulman gerek ki cok zor