Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kimsenin kimseyi kullanmaya hakki yok haksizlik karsisinda celb yapmak atiyorum kadinin 3 4 cocugu vardr zorba bi adamla evli ve bosanamiyor kalkip celb yapiyor bunun akibeti nedir ve diger bi hsuus erkek karisini aldatiyordur kadinda benden baskasina bakmasn hesabi celb yapiyor veya erkek icin soyliyim karisi Gozu oynuyordur celb yapiyordur falan filan yani iyi bi is icin celb yapmanin akibeti nedir irade ile oynamak haram diceksinizde zatenn kafirler vesvese yapiyorda kisi Allah a asi geliyor hos kaldiki celbde de vesveseyle iradeyi etkiliyorlar fakat 2 farkli durum
ve ben celbe helal demedim helal icinde kullanilabilir gozu ile bakiyorum kendi sahsima ben ask icin celb yapmamda itat icin yapmak isterdim bir zamanlar biliyorsun abi
|
o nasibinde yoksa,nasibin onun uzerinden kaldirimişsa,nasibe mudahele bize düsmez,zaten celb yapilsa bile bir sure sonra bir sey sebep olur bozulur,iste o zaman daha kotu sonuclar cikiyor,kadin cinayetletinin cigunun sebebi bu ister inan ister inanma