Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
inan suan pencereleri falan kolluyorum fakat bu catirti olayini cok yasadimda hic namaz vakti oncesi veya sonrasi diye dikkat etmedim ve penceden gelmiyordu ses onceleri belki hamam bocegidir diyip dikkat kesiliyordum bakiyordum bisi yok perdeden geliyordu ruzgar vurunca hani kisin yunlu kazagi cikartirsin ya o sekil bi catirdi da haliya deyiyor diye ses cikariyor kanaatine vardim ve dediginiz gibi gece hic ses gelmez gunduzdu ama desemki ikindiden onceydi yalan olur hic hatirlamiyorum Allah razi olsun bu mesaji aldim
konunuza goz atacam
|
30 yıldır bizzat yaşayan biri olarak olayları şunu diyim sesler perdeden ve korn
işlerden gelir çünkü perdeden yada tülden geçerken takılma olur ve sesler ondna kaynaklıdır.Ha bazısı diyecek bizde olmuyor o zaman ey oğul öyle namaz kılki demiş Şeyh Abdülkadir geylani KS son namazınmış gibi bil ona göre itimamlı kıl ozaman belki olur.Konuyu buraya link atayım isteyen okur inanır inanmaz orasını bilemem.Ama başkada yorum yazamayacağım bu konuda tek diyeceğim şu bir gelen grup bir daha gelmiyor çünkü hergün başka grup değişiyor sebebi hikmetide şu sayıları o kadar çokki buda gayb bilgisi olsun
sentilyar seviyesinde dendi.Selametle....
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]