Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
eşler arasinda celb caiz diyen filan alimin evliyanin kitabinda vsr diyen o alimin el yazmasi kitabini gormeden ceviri kitabinda var diyorsa o alime evliyaya bühtan ediyor demektir,bunu daha once acikladum yine soyliyeyim,evli kadinla erkegin kalbine sevgiyi muhabbeti Allah koyar bazen eslerden birinin kalbinden o sevgiyi kaldirir disardan bir vsrlik ile o sevgiyi mudahele ile koysrsan haram olur....şimdilik bu kadar aciklama yeter birazdan ornekliyecegim inatla caiz diyenler anlayacak
|
ornek vereyim,adam karisin dovuyor hemde her gun,kadin ayrilmak isterse adamin yaptiracagi celb caiz olur mu?
ornek 2 kadin cok kotu huylu luks hayat istiyor adamin ömrunu bitiriyor adam karisindan ayrilmak isterse kadinin yaptiracagi celb caiz olur mu?
örnek 3 adam karisini kötü yola düşurmek istiyor bunun icin herseyi yapiyor kadin ayrilmak isterse adam emeli icin kadina celb yapip kadini kendine baglamasi caiz mi?.... ( bu olayi ben bizzat yasadim 1989 yilinda kizin ana ve babasinin haber vermesiyle kiz kocasindan alindi bosattirildi hem dini hem resmi anasina ve babasina teslim edildi adamada gereken ceza verildi)..... son soz karu koca arssinda celb caiz diyen uzerine vebal alir