Alıntı:
Simya38 Nickli Üyeden Alıntı
Benden size bir dost tavsiyesi sakın bu dua ile ugraşmayın okunmasının büyük sırları var dünyahu alemlerin enbüyük sırlı dua sıdır bilmiyen kendini gayb aleminde bulur giderve birdaha gelemez
|
Berhetiyye esmaları , aslında Esmaül Hüsnadan iki adet(veya birden fazla) esmanın birleştirmesi gibi değil mi ? (Mezcelin mesela Ya Kayyum Ya Kaiumu gibi)
Sıkıntı yok gibi gözüküyor ilk başta ama avamlar okunursa uygun olmuyor anlaşılan derecesi yüksek insanların okuması daha uygun gibi
Alıntı:
yakupcelebi6778 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar arkadaş menbau usulü hikmeh kitabından alıntı yapmış kitap Ahmet el buni hz nin kitabı bu isimler de Süryani ce diye biliyorum ama berhetiyye kasemini okunması çok sakıncalıdır başınıza dert açmayın berhetiyye isimleri Allah in isimlerinin.Her ismin müvekkili olduğu gibi bu isinlerin de vardır ama bu isimlerin muvekkelleri çok şedid güçlü varlıklardır okuduğunuz an hemen dikkat çekersiniz ve bu ilimde ehil degilsenin kendinizi yakarsınız bu kasemi okuyabilmek için icazetini almak lazım tasarrufta kullanabilmek için sakın okumayın kasemini falan benim bir arkadas okumuş bir keresinde gelip yakasından tutup sarsmişlar aklı çıkmış daha kötü de olabilir sadece uyarı babinda dedim siz 99 Esma-i ilahi yi çekin eğer bu konuya merakınız varsa pdf olarak menbau usulul hikmet kitabını Google den indirebilirsiniz arkadaş da o kitaptan alıntı yapmış zaten ama okumayın sakın vesselam
|
Berhetiyye esmaları , aslında Esmaül Hüsnadan iki adet(veya birden fazla) esmanın birleştirmesi gibi değil mi ? (Mezcelin mesela Ya Kayyum Ya Kaiumu gibi)
Sıkıntı yok gibi gözüküyor ilk başta ama avamlar okunursa uygun olmuyor anlaşılan derecesi yüksek insanların okuması daha uygun gibi