Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
Anne baba da belki aynı düşüncede belki bu ülkede yaşayan hıristiyan bir azınlık nerden bileceğiz ,kaç yaşına gelmiş hadi cahilken böyle düşündü ateist oldu otuz yaşına gelmiş ve türkiyede yaşıyor günde beş vakit ezan okunuyor müslümanlığı bir araştırayım demezmi insan ayrıca ALLLAH ve PEYGAMBERİMİZE inanmayıp en büyük düşmanlığı yapmış olmuyormu hem kendi yaratılışını inkar ediyor dünyanın yaratılışını inkar ediyor mukaddes ne varsa inkar ediyor dini inkar ediyor ,sonrada inkar ettiği Allahın müslüman kullarından yardım istiyor.
Şimdi bu abdest bilmez besmele bilmez inkarcı birine dua okuyarak büyü bozarak dua yazıp vererek yardım edelim rahata ersin isyanına inkarına devam etsin her isyanında yardım eden müslümanda günahına ortak olsun diyemi.
|
Birincisi başlığı açan kişi deist olduğunu söylemiş yani bir Yaratıcı’ya inanıyor. Müslüman olmaması onu İslam düşmanı yapmaz. Ebu Cehil gibiler İslam düşmanıdır. Bir kanıtın var mı başlık sahibinin Ebu Cehil gibi islama düşman olduğuna dair? Yoksa sadece zan üzere mi hareket ediyorsun ? Birde sanki geleceği görür gibi yardım edilip rahata kavuştuktan sonra inanmamaya devam edecek diyorsun. Onu ancak Allah bilir. Aldığı yardım sonrası müslüman olursa ne mutlu ona. Bize düşen onun için dua etmek.