@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi benim bu letaifler konusunda soyle bi dusuncem var Letaifler zikir ler acilir bence Allah i hakkiyla anlamak ile acilir simdi Letaifler acilinca kisi batil ile hakki ayirir Gercekleri gorur diyeyim Letaiflerin amacida gaflet perdesini kaldirmak kalkmazda yirtmak diyeyim cunku gaflet olmasa insan oglu yasayamaz yasamini surduremez letaifler i acma kavrami gaflet perdesini yirtma olarak kendimce adlandiriyorum anlattigim seyler hangi kavrama hitap ettigini bilmiyorum cunku insanda en kalin perde gaflet perdesidir kisi gafpet perdesini yirtmadikca ve acik tutmadikca hicbi gercegi gormez ve kor sagir anlamaz olur Bu konuya ayetlerle daha cok kannat getiriyorum letaifler acik olursa sizin dediginiz gibi gaflet perdesi de yirtilmistir ve aciktir takva ehlidir ve herseyi gorur Allah bilincini dahada acar kisiye hep hidayet eder
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|