Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sözlerine dikkat et,haddini aşma şunu bilki bir kisinin her soyledigi yanlış olmaz bozuk saat bile gunde 2 kere dogruyu gösterir,benim soyledigim o 2 dogru....sen maide suresi 44-45-47. ayetlerden haberin varmi hic okudun mu yoksa bos beleş konusup bos beleşmi yasiyorsun,kisaca ne diyor ayetlerde ""Allah'ın indirdiği ile hükmetmeyenler zalim, fasık ve kafirdir.""' haydi simdi bu ayetler üzerine konusalim cok bay bilmiş....abdulmetin balkanlioglu hoca vardi ismailagadan cok iyi bir hocaydi rahmetli oldu cübbeli icin şoylediklerinden haberin var mi? müridlerine carsaf giydirip kizina giydirmeyen cübbelidir,gelinlik gavur adeti diyip kizina gelinlik giydirip yuzlerce erkegin önune cikaran cübbledir...hep müridlerine fakirlikten bahseder kendi acarkentte 5 katli villada 6 hizmetci ile oturur, bir arastir bakalim cavusbaşinda yıkılan külliyenin arkasindaki 6 vilka kimin?, babasinin parsdini yedigi tsrihlerde o para nerden geliyordu bir araştir o paralari yerken babasi nasil kemal horzumla ortaklik yapiyordu,uygunsuz kasetlerini almak icin niye abdullah şanlierin yanina gitti abdullah iyi arkadasimdir onuds soyliyeyim..
.bir seyleri bilmeden bir daha sui zan e konusma,dini konulsrda bir seyler ögrenmek istiyorsan cübbeli ahmetten,cübbesiz mehmetten ogrenme ögrenme okuyarak ögren cok bilmis, bu dinin ilk emri İKRA....
|
Umarım haklısınızdır ben namaza bile cübbeli ahmet hocanın videoları karşıma çıkınca başladım. O yüzden kabul edemiyorum onun böyle biri olcağını. Dürüst oluyim bende hanzalayı izliyordum çok kızan oldu cahilsin bilmiyorsun dediler bende araştırdım öğrendim devlete düşman biriymiş.