@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben hoca degilim hicbizamanda hocalik taslamadim Ayetlerle konusurum Allah in ayetlerini soyluyorum diye kim Bilir Rabbim belki peygamber sevabi verir
cubbeli yandas medya hocasi ehli sunnet takilmiyor keza gecmisindende cok sey cikmis Tagut destekcisi Harami helallestiren bi sahis Onun sunnetine uyacak degilim Islami Tasiyip Ta kafir sunnetine girmez hocayim diyip cubbe takanlar SOSYAL MEDYA DA TAKIPCI TOPLAMAYA CALISAN BI ZAVALLI bana gore Evet daesi savunma iddasi ile ceza evinde fakat daesi Savundugu vi video yok hatta reddettigi video var Kiymetsizsiniz sizin icin arastrip bulmucam merakli iseniz arayip bulun Adam Allah in yasak dedogi herseye yasak diyor Oy vermeyi yasak buluyor vermiyor belki onun mukafati ayridir ne dersin ? peki siz Allah tan ne kadar sakiniyorsunuz Adam Inandigi davadan ceza yatiyor hemde hicbi iddanamenin Asli olmadan ? Munafiklarda tekfir edilir acik inkari var ise tekfir edilir Kuranin Ayetlerini kendi menfatine kullanani gorunce bende tekfir ederim Allah Allah diyip Allah in tum yasaklarini cignersen mumin degil munafik fasik zindik olursun Simdiki muslumanlar kendini musluman saniyor cunku kurandaki tek bi ayet hallerinden yuzlerinden okunmuyor bana muhatap olmayin cubbelinin videolarini izleyin aska gelin . Vesselam .