Hayır canım değil bebekler iki yaşına kadar bizim gormedigimiz şeyleri görür ve duyarlar o evde birşey var var bu bı gerçek siz bakaradan yardım alın daha çok derdim de burda onu oku bunu oku ya kadın yapamıyor yapamıyor artık kendilerini göstermeye başlamışlar nolucak biliyomusun şöyle rahmetli Salih Memişoğlu gibi bı hocaya denk geliceksin insaAllah gelirsin yakıp yikicak biticek bu amaa yeniden yeniden benim gibi yapılıyorsa ogren düşmanını tanı zayıf noktalarini öğren önce sıkı bı tevekkül ile bebeğini Allah'a emanet et ben neler yaşadım ne dayaklar yedim çocuklarım yanımda tık demiyolardi çünkü doğdukları gün ve devamlı Rabbime emanet etmişim ama acaba mi değil inanarak tam bı ihlas ile bak neler oluyo ondan sonra gör öğren nasıl güçlendirdiğini anlicaksin araştır zayıf noktaları nedir ne düşürür bunlari öğren maalesef kendi gobegini kendin kesiceksin 50 msj hakkını doldurunca ozelden beni bul bebeğine kuyruk sokumundan hacamat yaptır bir kupa sakinleşir Allah'ın izniyle haccameyim ve bu yöntemi çok uyguladım olumlu sonuç aldım kimse onu oku bunu oku hacamat diyen yook işte tabiki manevi tedavi ama son noktayı hacamat koyar buda bir gerçek
|