Alıntı:
nosoupforu Nickli Üyeden Alıntı
Hangi ayet ya da hadiste inanmayanlara yardım etmeyin diyor ? İslam ancak Allah’a ve peygamberlerine düşmanlık edenlere yardım etmeyin der. Kaldı ki bir müslümandan gördüğü yardım vesilesiyse belki de müslüman olacak. Hal böyleyken bir müslüman sadece müslümanlara yardım edeyim düşüncesinde olamaz. Hiç kimse bir diğerinin kaderini bilemez. Onu ancak Allah bilir.
|
Anne baba da belki aynı düşüncede belki bu ülkede yaşayan hıristiyan bir azınlık nerden bileceğiz ,kaç yaşına gelmiş hadi cahilken böyle düşündü ateist oldu otuz yaşına gelmiş ve türkiyede yaşıyor günde beş vakit ezan okunuyor müslümanlığı bir araştırayım demezmi insan ayrıca ALLLAH ve PEYGAMBERİMİZE inanmayıp en büyük düşmanlığı yapmış olmuyormu hem kendi yaratılışını inkar ediyor dünyanın yaratılışını inkar ediyor mukaddes ne varsa inkar ediyor dini inkar ediyor ,sonrada inkar ettiği Allahın müslüman kullarından yardım istiyor.
Şimdi bu abdest bilmez besmele bilmez inkarcı birine dua okuyarak büyü bozarak dua yazıp vererek yardım edelim rahata ersin isyanına inkarına devam etsin her isyanında yardım eden müslümanda günahına ortak olsun diyemi.