Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayir kurumuda degil disarda Sahtekarlara para kaptiripta gelen burda agliyor 1 degil 2 degil 3 degil kim neye ugrassin bakim bolumu acik dogru hocalar sunu okuyun bunu okuyun diyor okumuyorlarr o verdikleri okumanin kim bilir nekadarini kendileride okuyorlar istigfar et dediklerinde bile karsi cikiyorlar cok fazla denk geldik irade fayifligindan gelen cinlenmislerle tek tek ugrasmak karsiliksiz bi yerden sonra insan yapamiyor bu yuzden kimseyi bakmiyor die kinamamak lazim .
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hic bosuna siyrilmanin pesine dusme benden buyuksun ac yazdiklarini oku Adam sana bisey demedi kendi meselenden tartistin konuyu hanim ablada noktaladin Allah var okuyan herkes ne oldugunu anlar .
|
güzel ablacim ,
vatandas ne yapsin care ariyor, herkez bu siteyi nerden bilsin ?
konu o degil zaten ,
aynel yakin arkadas disarda islem yapmiyormu? bana cin salacak akli sira,
bayan arkadasa neden yardimci olmuyor ? simdi baska hocaya giddi diye yardimci olunmuyormu ? böyle bir kuralmi varda bizmi bilmiyoruz ?
adam gitmis sahtekera sen dürüstsen hallet ozaman diyorum görelim ensenin kalinligini, yanlis birseymi var burada ?
hatta bak üstüne koyyorum 10 kisiye durumu iyi olmayana yardimci olsun ben maddiyatini karsilayayim,
müslüman müslüma böyle yardimci olur , davul zurna calmaz
tanimadigi hocaya iftira atti iyi oku abla , seni dolandirmis dedi palavra atmis dedi , ben ona kisdim, hocanin yaptigi islemi bilmeden niye iftira atiyo