Alıntı:
Tesbihci Nickli Üyeden Alıntı
Delirtme büyüsü yapıldığından emin misiniz
|
Ben çok sınırlı agresif biri oldum ne de sabrım ates basiyor beynim catliyacak gibi sinir basiyor sinirlendigim an o an zarar verme isteyi geliyor bunlar cok kucuk meselelere bakım yaptırdım hocaya hocada üstünde 2 tane büyü var biri ayırma biride delirtme ikiside mezara gömülmüş dedi bozdurdum fakat aradan bir hafta geçti bebeğime tahammülüm kalmadi ağladığı zaman ona kötü şeyler yapasım geliyor fakat kendimi tutuyorum bu yüzden bu sitede yardim istedim
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bacım size piskolojik baski ve Trejedi yasatiyorlar semtten uzak bi hocaya gidin komple musallat kapmişsiniz rukye ile o cinlerin cikmasi lazim veya baska uygulamalar ile islam bayragi varsa evde asın evin uzerine yeşil La ilahe ilallah yazan bayrak
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi okuma yapacak halde degiller ben akibetlerini iyi görmüyorum piskolojikmen iradede zayif olunca Yardm edin sevaptr
|
beni anladığımız icin Allah razı olsun.biz istanbul-fatih bulduğumuz hoca ankaradaydi.hoca bulamıyorum güvenemiyorum