Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
yanlış anlasılmak istemem kötü bir niyetim yoktur, benim yorumum söyle:
hocam ilim karsılastırmak istemem,sevmem. siz büyüğümsünüz size danısırım. ama bu fikrinize karsı çıkıcam. çünkü ben bu işi para kazanmak için yapılmasına karsıyım. muska yazılması konusundada bu işi meslek edinmeyiniz deniliyor. evet haklısınız bi adam 40 yılını buna harcadıysa niye karsılığını almasın .ama bi okadarda haksızsınız bu iş para kazanma mesleği edinilmemeli. kesinlikle karsıyım ne derseniz diyin.
söyle anlatıyım ozaman.bu işi para için yapıyorsan. ve "40 yıl çalstım tabi parasını alırım alabilirim" diyorsan para için bu ilme çalısmıssındır. Allah rızası için yapmıs olmaktan uzaktır parayı Allah rızasına tercih ediyorsanız tevbe süresini dikkate almanızı isterim
yanlıs anlasılırsam özür dilerim hakkınızı helal edin hocam
kötü birşey demek istemedim defalarca özür dilerim
ahlaksızlık etmek istemedim tekrar özür dilerim
|
kusura bakma senin bu söylediklerin hepsi bos , hic bir mantikli tarafi yok bom bos ,
cami hocasida para almasin tamammi ? isi ne zaten 5 vakit kildiriyo kendide kiliyo zaten,niye maas alsinki ot toplasin,
millet ota boka para harciyo, hocaya gelince beles ,
ilimi senin icin ögrenmedi kendi icin ögrendi,
sahabe bile maas aliyordu , Hz. Ömer ve Hz. Ebubekir maas almisdir bildigim kadariyla yanlisim varsa imas hocam düzeltir,
sende maas almadan calis hayrina olurmu, ben sana is veririm bol bolda dua ederim sana