Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
1--- seninle evlrnen kadinin ilk kicasindan nasil maaşi olur,seninle evlenince o maas kesilir..
2--- senin hatan bir evlilik yapmis kadinla evlenmek olmus,bunun baska teferruatlari var ama ben burada soyleyemem
3--- şu yada bu sekilde senden faydalanmis işi bitmis
4---ceza olarak ne yapalim?
|
hocam ilk olarak benimde onun da ikinci evliliğiydi. Bir cocugum var onunda iki evladı vardı. İslamen evlilikte bir sakınca varmı ? ben yok diye biliyorum. neye göre yanlış dediniz.
ilk eşi vefat etmiş. cocuklarına ve kendine maaş bağlanmış. Benimle evlenince kendi maaşı kesild bosanınca tekrar bağlandı.
Cezayı da Rızkı da Allah verir biliyorum. Sadece insan kullanılmayı kabul edemiyor
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi 1 evlilik yapmiş kadinlarla evlenmekte sakincami var ki ?
Ve yanliş anlamada abi 3 evlilik yaptiysan sendede sıkntı vardır erkekler genelde kendi sorunlarını sorun yapmazlar Tüm suçu kadinlarda bulurlar
|
3 değil iki evlilik yaptım. Dostum ben de aynı senin gibi iki evlilik yapmıs kişilere kesin erkekte te sorun vardır yoksa neden kadınlar boşasın derdim. Ama öyle olmuyormus yasayıp tecrübe etmek kimseye nasip olmasın
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam burada söylemem dediğiniz konuları özel mesaj atarsanız cok sevinirim