@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi yeterli oldu fakat ben peygamberleri aracı vesile yapmayi daha makbul görüyorum çunku Alim Veli bilmem ilmim azdır bi tek kuran okuyorum Misal meryem suresinin başinda Allah Zekeriyaya ettigi rahmetten bahsediyor okuyunca Bende zekeriyanin hatrina ona ettigin rahmeti Onun Hatrina Banada rahmet et derim keza kuranda gecen her dua da boyle dua ederim çunku kuranda bunlar yazar bilgim yanlizca Okudugum kadar var alim ermişlerin hayatini pek bilmem peygamberler daha degerlidir benim nazarimda peygamberlerden en degerliside Allah habibidir sonrasinda bilmedigim icin Allah dostlari derim Cunku herkes bildigi kadar uygular bende Kuranda gecmeyen zaatlar hakkinda pek medet umamiyorum A velisi b velisi diye genell olarak Allah dostlari diyorum umarim kapsiyordur
Zaten gunahkar kullariz Allah yanlizca Dostlarinin hatrina duamizi kabul eder
Bazi dualar ise kabul edilir ya zamani vardir yada ahirete birakilir . Velileri red detmiyorum ama Peygamberimi hepsinden ustun tutuyorum Onun adinin gecmedigi duaya kabul gozuyle bakamiyorum Yanlişsim var ise Allah afettsin