Alıntı:
melek11 Nickli Üyeden Alıntı
Rukye yaptırarak büyüden kurtulduğunu iddia eden üç - dört kişiye denk geldim..
Hatta bi tanesi rukye esnasında kusarken kusmuğu arasından saç yumağı çıkmış.. Büyünün bozulması için en az 40 günde bir saatten az olmamak şartıyla okunulmalıymış.. Bazıları rukye ile büyü bozulmaz tantanası ile ahkam kesiyorlar.. Ben şahsen bugüne kadar muskacıya, cinciye, havas hocalarına giderek iyileşenlere hiç tanık olmadım.. Ancak gerek sanal alemde, gerek ise realde rukye yaparak iyileştim diyenlere şahit oldum..
Allah Kuranı Kerimi alemlere şifa olarak indirdim buyuruyor.. Ayetlerin gücünü küçümsememek gerektiğine inanıyorum.. Bazı hasta kişilerin rukye yapılırken kriz, ağlama nöbetleri geçirme anormal davranışları sergilemeleri sizce de tuhaf değil mi..? Aynı hasta farklı uygulamalarda tepkisiz kalırken, Allah'ın kelamı okunmaya bailanıldığı zaman deyim yerindeyse cinnet geçiriyor.. Bence bu durum bile Allah'ın kelamının fayda verdiğinin göstergesidir..
Yanlış mıyım..?
|
Maalesef ben kurtulamadım rukteye ile 1 yıl düzenli gittim evet içimdeki cini konusturuyorlar vücudun tepki veriyor seni yapicam bedenden çıkmazsan diyorlar o an içindeki duruyor ama düzelmiyorsun.bir sonrakine gittiğinde tepki yok iyileştin diyip gönderiyorlar maalesef saklanıyorlarmış ben düzeldiğini sanmistim ama hala bende ters giden şeyler vardı ardından hacamat yaptırdım ama yine olmadi.baska hocaya gittigim de rukiye hergun gidip okutursan kurtulabilirsin dedi 15 gün falan aradan bir hafta sonra gittigim de saklanırlar yada o an çıkıp giderler sonra tekrar gelirlermiş ben bu kusma herseyi yasadim psikolojik olarakta yıpranıyorsun çünkü senin bedenine hakim olan ve seni konuşturup vücutta karnım şişip inmesi boğazından bisey çıkar gibi zorlanma vb hepsini yasadim ama kurtulamadim