Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
cok ama coooooook yanlissin su sualini siddetle kiniyorum cahilligine veriyorumm Namaz oruc ve diger farzlar a Allah in ihtiyaci yok senin ihtiyacin varr bir bebegin nasilki anaya ihtiyaci var ise kulunda oyle hatta daha daha fazla Allah a ihtiyaci var Ve Sen farzlari yaptigin zaman Allah in hakkini odemis oluyosun oylemi cok yazik sana bu dusuncelerine cok yazik Sen yemeden icmedenn basin secdede bi omur gecir yinede Allah Hakkini odemeyi gec bir gozun hakkini cikarmazsin kisi kul hakkina girince Hem kul hakkina girdigi icin hemde Allah in emirlerini ezdigi icin sorguya cekilir sen helal etsen dahi hesap goren Allah tir Allah in adaleti hem bu dunyada hem ahirette misliyle tecelli edecektir sakin ha sakin bu dunyadaki gunahkar kullarin adaleti ile Allah in adaletini bir tutma sen tam manasiyla iman etmemissin once tovbe et Allah a dusuncelerini gozden gecir ve Allah ali veli degildir seni yaratan sana ruh verendir . Saygili ve Sevgili ol . Yoksa iflah olmazsin hakli olsan bile o hakliligin bosa cikar
|
Abla sen ne yazdığimi anladin mi ben şunu diyorum Allahın tabi ihtiyacı yok Allah 24 saat vermis bunun 23 saatini istedigin gibi kullan 1 saatte benim rızam icin bana ibadet et.