Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Günlük okumam gereken dualar vardı onlardan biri hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbu arşil azim 7 kez
Bismillahillezi la yedurru ma asmihi şey un fil ardı bela fissemai ve hüvessemiul alim 3 kere besmeleyle
Ve in yekadüllezine keferu leyüz lukune bi ebsarihim lemma semiuz zikra ve yekulune innehu la mecnunun vema hüve illa zikrun lil alemin 3 kere besmeleyle sabah akşam okunuyor ayrıca su verdi iç içtikçe ekle dedi 21 gün
Defne yaprağını her sabah kaynat aç karnına iç dedi ev kapısına asmam için dua verdi
Verdiği su 21 gün dolunca banyo olmayacak bir odanın içinde bir leğende o suyla abdest al suyuda akan bir nehre dök dedi üstümde muska var o yaptı
Ayrıca kuran ayetlerinden oluşan bir kağıt verdi bunları biri senin yüzüne okuyup üfleyecek dedi 3 kere baya fazlaydı onları hatırlamıyorum
Şifa Allah’tan sizde bana dua edin esnemekten bir hal oldum 3 gündür nedir bu anlamda veremiyorum
|
Cevabınız için çok teşekkür ederim Allah tez zamanda sizede bizede cümlemize acil şifalar versin