[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şu bölüme girersin orda esmaül hüsna başlıkları var tektke inceler hangisi ne için zikredilir bilgi alırsın.
Özellikle 5 vakit namaz kılıyorsan ve günahlardan sakınıyorsan sıkıntı olacığını sanmam.Ama işte bu sorularınız
bölümündenki konu başlıklarını incelersin.Neden dersen çoğu başlık şunu çektim şu oldu bunu çektim bu oldu.
Mesele Yaratan kim millet daha onu bile bilmiyor.Esma ne için çekilir Allah CC rızasını kazanmak için çekilir ayet var ne der onlar beni yatarken otururken anarlar ve günahlardan sakınır.İşte bazılarının kalbi biraz çıfıt çarşısı
haliyle kalbi bozuk olan çekince amannnnn geldiler amannn gözüktüler.
Hacı senin kalbinden ne geçiyorsa bilen ne
yapıyor bu kulun kalbi beni anmak yerine beni rızamı kazanmak yerine cinleri göreyim ee sonra onları köle ederim sonra olmadı her işte amele gibi kullanırım niyetinde olanada imtihan etmek için veriyor alsana diyor sonrası malum olaylar
kafayı yiyen altına kaçıran ben nasıl kurtulacam derdine düşende çok.İşte korunma yap diyende varda inanın korunma değil
en kral teflon zırh kaplatsanız kendisine kişi kalp bozuksa niyet bozuksa imtihan için ona gene verirler belayı kısa net.
Sanada tavsiyem şu rüyanda her gördüğünü herkese anlatma kendin araştır.öğren.Adam rüyasında Resullah SAV görüpte konu
açan bile var bir heyecanlı bir heyacanlı konusunu okuyanda abazan meraklı detaylı detaylı sorarlar ne gördün nasıl gördün ne
uyguladın ne yaptın.sır mır kalmaz.sonrada ya bir daha göremedim tabii göremezsin sır ifşa oldu olay bitti.Ha sonra 2-3 sene geçince belki
gene teşrif eder.oda belki...